L'Expressió

L'Expressió, periòdic independent de participació ciutadana pertany al grup editorial El Petit Editor.

Fundat en 1991 - II època - Any 28 - Número 338 - Dipòsit legal: V-2612-1991

Fundadors: Francisco Muñoz, Gerardo López i Francisco Martínez

Subscripció

Si voleu rebre l’Expressió en casa envieu-nos un correu (postal o electrònic) o telefoneu -nos. Estarem encantats d’atendre-vos.

Traducció

L’Expressió ofereix un servei de traducció (gratuït) per a tots els col·laboradors que vulguen publicar els seus articles en valencià.

Recepció d’articles

Fins el dia 20 de cada mes.

L’Expressió és una publicació oberta i plural. Respecta la llibertat d’expressió i l’ús dels seus col·laboradors, de manera que no es fa responsable dels articles signats. Igualment, es compromet a acceptar rèpliques, matitzacions, suggeriments o queixes procedents de lectors que siguen d’interès general. Els escrits podran redactar-se en valencià o castellà i és recomanable que s’aporten fotografies per il·lustrar els articles. Per a una millor relació, caldrà que entreguen els articles signats, amb el número de DNI, adreça i telèfon. D’aquestes dades sols es publicarà el nom i el cognom. La resta són confidencials i estan sotmeses a la protecció de dades legalment estipulada. En què així es sol·licite l’Expressió podrà publicar els articles amb pseudònim, però haurà de disposar de les dades de l’autor/a.   
L’Expressió i els seus col·laboradors autoritzen la reproducció, total o parcial, sempre que s’esmente la procedència. Fet a Cullera.

Miguel - 2.jpg
PUBLI_AFACU_DAVINCI copia.jpg

Actualitat

Roda - SETEMBRE 2019.jpg
Cullera Color - 1.jpg
Animalarium - SETEMBRE 2019.jpg

Noves places per a paliar la manca d'espai per poder estacionar els vehicles en la ciutat. Aquestes places formen part del pla Aparca, creat per provar de solucionar el dèficit d'espai útil per estacionar

Èxit de participació en la primera Marató Roller de Cullera, amb distàncies de 24, 12 i 5 kilòmetres.

Cervero - 12.jpg
Maricosturas - SETEMBRE 2019.jpg
Electrohogar - 1.jpg
BdB COPROCLIMENT_Anuncio_Baja resol-v1 -
San Francisco - SETEMBRE 2019.jpg
FALLA BEGA PUBLIS 2019_DON KIKO.jpg

​Les noves instal·lacions de l'Escola de Música del Perelló, ubicades a l’edifici de l’Ajuntament, van ser inaugurades complint els terminis establit.

La subhasta de tirades aquàtiques de Cullera ha aconseguit enguany una recaptació total de 41.450 euros. Una xifra que permet complir els objectius inicials fixats per la Junta Local de Tirades

Amb la idea de potenciar les festes de barri s'han encetat una ronda de converses entre entitats socials, lúdiques i festives  pedànies i Ajuntament. 

Peque - 9.jpg
Promocon - 2.jpg
Cap Blanc - SETEMBRE 2019.jpg

L'aigua en el vedat de caça de Cullera està garantida per als pròxims quatre anys. Així ho han acordat l'Ajuntament i el Sindicat de Regs.

Més de 300 persones es manifesten pel clima en la Ribera

Més notícies

Neteja canyes Marenyet DANA setembre 19
Moto Moto - 1.jpg
Chalet - 1.jpg
Clinica del peu - SETEMBRE 2019.jpg
Aigues - 2.jpg
Pensat i Fet - SETEMBRE 2019.jpg
LOTERIES LA MORENETA - SETEMBRE 2019.jpe
Aimar - SETEMBRE 2019.jpg

Destaca la convocatòria per segon any del concurs de relats curts.

Amb el lema “Arrels de terra, llavors de futur" la propera 35 Trobada de Centres en Valencià de La Ribera es sumarà a les més de 20 Trobades que tindran lloc arreu de tot el País Valencià en 2020.

El consistori invertirà un total de 148.000 euros per tal de millorar les instal·lacions perquè puguen tornar a utilitzar-se pel veïnat i que així la ciutadania d'esta zona de Cullera dispose d'un espai on dur a terme diferents activitats.

El projecte contempla la reconversió del centre en una sala polivalent. Així s'aprofitarà millor l'espai actual, que es troba trossejat en diferents compartiments xicotets.

El consistori ha hagut de recòrrer a una empresa externa per a poder retirar les tones de canyes, residus i alguns animals morts que s'acumulen entre el Marenyet i el Brosquil. Ho ha fet davant la impossibilitat de fer front a esta catàstrofe natural amb els seus mitjans.

El nou equipament permetrà tractar a més de 700 pacients a l'any amb tota mena de càncers primaris i metastàsics. L'accelerador lineal que el centre alzireny acaba d'incorporar és un equip TrueBeam, un dels models més moderns i avançats que existeixen actualment al mercat. Així, l'alta precisió permetrà destruir les cèl·lules canceroses minimitzant, a la seua vegada, els efectes en els teixits circumdants sans, millorant amb això el resultat clínic dels tractaments. 

Perez Requena - SETEMBRE 2019.jpg
ISABEL ARMENGOT - SETEMBRE 2019.jpeg
Garces - SETEMBRE 2019.jpg
FORN MARE DE DEU - SETEMBRE 2019.jpg
POLLERIA ANGELITA.jpeg
Santa Cecilia Bar - 1.jpg
BONIAS.jpg

La 16 mostra de teatre a Cullera ja està en marxa

Per a celebrar el 9 d'octubre aquest any des de la biblioteca de Cullera s'ha preparat l'espectacle "Vida i aventures de Jaume Ir" a càrrec de l'equip de la companyia Rebombori Cultural. Un espectacle amb titelles amb propòsit lúdic  i didàctic.

LA DELICIA SETEMBRE 2019.jpg
AUTOSIC - SETEMBRE 2019.jpg
Atlantida - 1.jpg

El proppassat 21 de setembre es va celebrar el Mig any faller de Cullera. Les 15 comissions s’aplegaren al Pàrquing Enrique Chulio per conmemorar que sols resten sis mesos per a tindre les falles plantades en els carrers de la ciutat.

oficio-de-lance.jpg

Oficio de lance

Emili Piera

Fotogaleria

Vídeogaleria

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now