L'Expressió

L'Expressió, periòdic independent de participació ciutadana pertany al grup editorial El Petit Editor.

Fundat en 1991 - II època - Any 28 - Número 338 - Dipòsit legal: V-2612-1991

Fundadors: Francisco Muñoz, Gerardo López i Francisco Martínez

Subscripció

Si voleu rebre l’Expressió en casa envieu-nos un correu (postal o electrònic) o telefoneu -nos. Estarem encantats d’atendre-vos.

Traducció

L’Expressió ofereix un servei de traducció (gratuït) per a tots els col·laboradors que vulguen publicar els seus articles en valencià.

Recepció d’articles

Fins el dia 20 de cada mes.

L’Expressió és una publicació oberta i plural. Respecta la llibertat d’expressió i l’ús dels seus col·laboradors, de manera que no es fa responsable dels articles signats. Igualment, es compromet a acceptar rèpliques, matitzacions, suggeriments o queixes procedents de lectors que siguen d’interès general. Els escrits podran redactar-se en valencià o castellà i és recomanable que s’aporten fotografies per il·lustrar els articles. Per a una millor relació, caldrà que entreguen els articles signats, amb el número de DNI, adreça i telèfon. D’aquestes dades sols es publicarà el nom i el cognom. La resta són confidencials i estan sotmeses a la protecció de dades legalment estipulada. En què així es sol·licite l’Expressió podrà publicar els articles amb pseudònim, però haurà de disposar de les dades de l’autor/a.   
L’Expressió i els seus col·laboradors autoritzen la reproducció, total o parcial, sempre que s’esmente la procedència. Fet a Cullera.

EDITORIAL. SETEMBRE DE 2019


A manera d'introducció

 

Estem ací, a les vostres mans, en els vostres espais preferits i aportant tot allò que sabem fer.

L’Expressió torna als quioscos, a les perruqueries, als bars, als tallers, als espais públics i a les administracions. Ens tornem a colar en els llocs que ens deixeu, per dur-vos el que, amb tota la bona voluntat, pretén ser un mitjà de comunicació obert, plural, de participació ciutadana, on cadascú puga dir la seua, una eina en què es puguen debatre idees i opinions, però també on es deixen clares les línies bàsiques de la publicació: el respecte a la llibertat i als drets de les persones.

Així les coses, com deia l’Ovidi “queda clara per a tot el món la meua carta de naturalesa, no és miracle ni malson, m’ha tocat i és la meua feblesa”.

Aquesta nova època que ara s’estrena no vol resultar diferent a l’Expressió publicada fins ara. Solament comporta algunes novetats que pensem mereix la pena que sapigueu. Com veureu podreu llegir en cada número l’editorial del periòdic, un espai de reflexió de la direcció de la publicació en el que compartirem parlarem d’allò que ens haja sacsejat l’ànima i/o de l’actualitat que ens envolta com a ciutadans. Vinyetes, anades i tornades, etc. completaran aquesta primera entrada. 

Per a seguir, podreu llegir les notícies per seccions. En tenim des de l’actualitat fins el medi ambient tot passant per les falles, la cultura, l’educació, l’opinió i participació... 

D’altra banda, focalitzem també la informació i la volem compartir amb els nostres lectors i lectores de manera quasi al moment. Per a eixe objectiu hem posat  molta energia i estem preparant (hem de reconéixer que estem en ple rodatge) la nova pàgina web i les nostres xarxes socials. Ens podreu seguir en facebook, twitter, instagram, ivoox, vimeo i youtube.  

Per a nosaltres les noves tecnologies són molt importants en els mitjans de comunicació, i amb eixa premisa per banda, volem aplegar a ser un mitjà transmèdia per a tots vosaltres. Això significa que podreu tindre la informació de primera mà als vostres mòbils, tablets i ordinadors diàriament i mensualment amb la publicació en paper. Igualment tindrem altres novetats, que de mica en mica vos comunicarem.

Finalment, fer-vos partícips de les publicacions. Necessitem que escriviu, que ens envieu les vostres notes, les felicitacions, les dedicatòries, els actes que féu per a poder-los anunciar... Tot això segueix com fins ara. Vos esperem i ens trobem cada mes a les vostres mans i cada dia a les pantalles. 

Moltes gràcies i, com solen dir, avan avan...

Seguim.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now