L'Expressió

L'Expressió, periòdic independent de participació ciutadana pertany al grup editorial El Petit Editor.

Fundat en 1991 - II època - Any 28 - Número 338 - Dipòsit legal: V-2612-1991

Fundadors: Francisco Muñoz, Gerardo López i Francisco Martínez

Subscripció

Si voleu rebre l’Expressió en casa envieu-nos un correu (postal o electrònic) o telefoneu -nos. Estarem encantats d’atendre-vos.

Traducció

L’Expressió ofereix un servei de traducció (gratuït) per a tots els col·laboradors que vulguen publicar els seus articles en valencià.

Recepció d’articles

Fins el dia 20 de cada mes.

L’Expressió és una publicació oberta i plural. Respecta la llibertat d’expressió i l’ús dels seus col·laboradors, de manera que no es fa responsable dels articles signats. Igualment, es compromet a acceptar rèpliques, matitzacions, suggeriments o queixes procedents de lectors que siguen d’interès general. Els escrits podran redactar-se en valencià o castellà i és recomanable que s’aporten fotografies per il·lustrar els articles. Per a una millor relació, caldrà que entreguen els articles signats, amb el número de DNI, adreça i telèfon. D’aquestes dades sols es publicarà el nom i el cognom. La resta són confidencials i estan sotmeses a la protecció de dades legalment estipulada. En què així es sol·licite l’Expressió podrà publicar els articles amb pseudònim, però haurà de disposar de les dades de l’autor/a.   
L’Expressió i els seus col·laboradors autoritzen la reproducció, total o parcial, sempre que s’esmente la procedència. Fet a Cullera.

Cs Alzira aconsegueix que es faça una Fira de Nadal accessible per a persones amb autisme i Asperger

  • Vidal: "Celebrem la unanimitat, però lamentem no hi haja bus al Racó ni sistemes anti entravessament fins que el bipartit puga penjar-se la medalla"

NdP. 31.10.2019

"Ciutadans (Cs) Alzira ha aconseguit unanimitat per fer una Fira de Nadal accessible a persones amb autisme i Asperger, trastorn per dèficit d'atenció i hiperactivitat (TDAH), i les Persones Altament Sensibles (PAS)", ha destacat el portaveu del grup municipal, Miguel Vidal.

 

L'edil ha celebrat que "tots els partits s'hagen posat d'acord per caminar cap a una ciutat veritablement inclusiva i accessible". A més, ha explicat que "es reservaran unes hores a la setmana perquè les atraccions es puguen disfrutar sense les llums ni els sons que resulten tan molestos als qui tenen una especial sensibilitat".

 

No obstant això, el regidor de Ciutadans ha lamentat que "l'autobús urbà seguisca sense arribar al Racó i que els sistemes anti entravessament per als centres educatius hagen de seguir esperant que el bipartit considere que és el moment de penjar-se la medalla". En aquest sentit, Vidal ha mostrat "la seua sorpresa per la negativa del govern local a presentar conjuntament la proposta d'adquisició d'aparells que eviten l'asfíxia a entravessaments".

-NOTICIA EN CASTELLANO-

“Ciudadanos (Cs) Alzira ha conseguido unanimidad para hacer una Feria de Navidad accesible a personas con autismo y Asperger, trastorno por déficit de atención e hiperactividad (TDAH), y las Personas Altamente Sensibles (PAS)”, ha destacado el portavoz del grupo municipal, Miguel Vidal.

El edil ha celebrado que “todos los partidos se hayan puesto de acuerdo para caminar hacia una ciudad verdaderamente inclusiva y accesible”. Además, ha explicado que “se reservarán unas horas a la semana para que las atracciones puedan disfrutarse sin las luces ni los sonidos que resultan tan molestos a quienes tienen una especial sensibilidad”.

Sin embargo, el concejal de Ciudadanos ha lamentado que “el autobús urbano siga sin llegar al Racó y que los sistemas anti atragantamiento para los centros educativos tengan que seguir esperando a que el bipartito considere que es el momento de colgarse la medalla”. En este sentido, Vidal ha mostrado “su asombro por la negativa del gobierno a presentar conjuntamente la propuesta de adquisición de aparatos que eviten la asfixia en atragantamientos”.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now