L'Expressió

L'Expressió, periòdic independent de participació ciutadana pertany al grup editorial El Petit Editor.

Fundat en 1991 - II època - Any 28 - Número 338 - Dipòsit legal: V-2612-1991

Fundadors: Francisco Muñoz, Gerardo López i Francisco Martínez

Subscripció

Si voleu rebre l’Expressió en casa envieu-nos un correu (postal o electrònic) o telefoneu -nos. Estarem encantats d’atendre-vos.

Traducció

L’Expressió ofereix un servei de traducció (gratuït) per a tots els col·laboradors que vulguen publicar els seus articles en valencià.

Recepció d’articles

Fins el dia 20 de cada mes.

L’Expressió és una publicació oberta i plural. Respecta la llibertat d’expressió i l’ús dels seus col·laboradors, de manera que no es fa responsable dels articles signats. Igualment, es compromet a acceptar rèpliques, matitzacions, suggeriments o queixes procedents de lectors que siguen d’interès general. Els escrits podran redactar-se en valencià o castellà i és recomanable que s’aporten fotografies per il·lustrar els articles. Per a una millor relació, caldrà que entreguen els articles signats, amb el número de DNI, adreça i telèfon. D’aquestes dades sols es publicarà el nom i el cognom. La resta són confidencials i estan sotmeses a la protecció de dades legalment estipulada. En què així es sol·licite l’Expressió podrà publicar els articles amb pseudònim, però haurà de disposar de les dades de l’autor/a.   
L’Expressió i els seus col·laboradors autoritzen la reproducció, total o parcial, sempre que s’esmente la procedència. Fet a Cullera.

Cantó exigeix mesures de regeneració davant del “desastrós moment per al tripartit por les condemnes i les imputacions”

Toni Cantó en Alzira - Ciudadanos Alzira
00:00 / 00:00

  • El síndic de Ciudadanos es reuneix a Alzira amb llauradors i empresaris per a dur les seues propostes com a iniciatives a Les Corts

NdP. 30.10.2019

El síndic de Ciutadans en Les Corts valencianes, Toni Cantó, ha exigit al Consell “mesures urgents de regeneració, com apartar als imputats” davant “el moment desastrós que està travessant el tripartit, amb tres condemnats a Alacant per prevaricació i dos imputats per les ajudes al valencià”.

En una visita a Alzira, Cantó ha insistit que el director general de Política Lingüística, Rubén Trenzano, de Compromís, ha de ser apartat del seu càrrec després de ser imputat i ha reclamat “explicacions” després que imputen també al germà del president de la Generalitat, Ximo Puig. En aquest sentit, el líder de Ciutadans ha tornat a posar damunt de la taula la necessitat d'aprovar una comissió d'investigació per a esclarir les sospites entorn de Puig i ha instat als socis del tripartit a “deixar d'actuar com a còmplices i permetre que s'investigue si hi ha hagut irregularitats”.

Després de mantindre una reunió amb la cooperativa hortofructícola d'Alzira, Alzicoop, acompanyat pel portaveu local de Cs Miguel Vidal i la regidora Clara Aledón, Cantó ha explicat que “inclourà les seues propostes com a esmenes als Pressupostos de la Generalitat”. En aquest sentit, ha advocat per “augmentar les inversions per a ajudar als joves agricultors, aconseguir més finançament per a canviar les seues vies energètiques per renovables i realitzar canvis en l'Institut Valencià d'Inversions Agràries”.

A més, ha qualificat de “necessària” la connexió amb l'autopista AP7, “que tant el PP, com el PSOE no cessen de prometre, però mai arriba”. Respecte al govern local, el portaveu autonòmic de Cs ha denunciat que “quasi bat rècords en ocupació d'endollats” lloc que gasta la meitat del seu pressupost en empleats, la meitat ‘amiguetes’”. Per part seua, Miguel Vidal ha subratllat que “Cs és l'únic partit que no porta motxilles i l'únic que és capaç de dur a terme les reformes que necessiten els ciutadans”.

-NOTICIA EN CASTELLANO-

El síndic de Ciudadanos en Las Cortes valencianas, Toni Cantó, ha exigido al Consejo "medidas urgentes de regeneración, como apartar a los imputados" ante "el momento desastroso que está atravesando el tripartito, con tres condenados a Alicante por prevaricación y dos imputados por las ayudas al valenciano ".

En una visita a Alzira, Cantó ha insistido en que el director general de Política Lingüística, Rubén Trenzano, de Compromiso, debe ser apartado de su cargo tras ser imputado y reclamó "explicaciones" después de que imputan también al hermano del presidente de la Generalidad, Ximo Puig. En este sentido, el líder de Ciutadans ha vuelto a poner sobre la mesa la necesidad de aprobar una comisión de investigación para esclarecer las sospechas en torno a Puig y ha instado a los socios del tripartito a "dejar de actuar como cómplices y permitir que se investigue si ha habido irregularidades ".

Tras mantener una reunión con la cooperativa hortofrutícola de Alzira, Alzicoop, acompañado por el portavoz local de Cs Miguel Vidal y la concejala Clara Aledón, Cantó explicó que "incluirá sus propuestas como enmiendas a los Presupuestos de la Generalitat". En este sentido, ha abogado por "aumentar las inversiones para ayudar a los jóvenes agricultores, conseguir más financiación para cambiar sus vías energéticas para renovables y realizar cambios en el Instituto Valenciano de Inversiones Agrarias".

Además, calificó de "necesaria" la conexión con la autopista AP7, "que tanto el PP como el PSOE no cesan de prometer, pero nunca llega". Respecto al gobierno local, el portavoz autonómico de Cs ha denunciado que "casi bate récords en ocupación de enchufados" lugar que gasta la mitad de su presupuesto en empleados, la mitad 'amiguetes' ". Por su parte, Miguel Vidal subrayó que "Cs es el único partido que no lleva mochilas y el único que es capaz de llevar a cabo las reformas que necesitan los ciudadanos".
 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now