L'Expressió

L'Expressió, periòdic independent de participació ciutadana pertany al grup editorial El Petit Editor.

Fundat en 1991 - II època - Any 28 - Número 338 - Dipòsit legal: V-2612-1991

Fundadors: Francisco Muñoz, Gerardo López i Francisco Martínez

Subscripció

Si voleu rebre l’Expressió en casa envieu-nos un correu (postal o electrònic) o telefoneu -nos. Estarem encantats d’atendre-vos.

Traducció

L’Expressió ofereix un servei de traducció (gratuït) per a tots els col·laboradors que vulguen publicar els seus articles en valencià.

Recepció d’articles

Fins el dia 20 de cada mes.

L’Expressió és una publicació oberta i plural. Respecta la llibertat d’expressió i l’ús dels seus col·laboradors, de manera que no es fa responsable dels articles signats. Igualment, es compromet a acceptar rèpliques, matitzacions, suggeriments o queixes procedents de lectors que siguen d’interès general. Els escrits podran redactar-se en valencià o castellà i és recomanable que s’aporten fotografies per il·lustrar els articles. Per a una millor relació, caldrà que entreguen els articles signats, amb el número de DNI, adreça i telèfon. D’aquestes dades sols es publicarà el nom i el cognom. La resta són confidencials i estan sotmeses a la protecció de dades legalment estipulada. En què així es sol·licite l’Expressió podrà publicar els articles amb pseudònim, però haurà de disposar de les dades de l’autor/a.   
L’Expressió i els seus col·laboradors autoritzen la reproducció, total o parcial, sempre que s’esmente la procedència. Fet a Cullera.

EXCURSIÓ.jpg

La Falla Sant Antoni de la Mar

amb l'art i la tradició

NdP. 27.10.2019

Les Falles que plantem al carrer formem part de la nostra història, també la indumentària es fidel reflex de la riquesa del nostre Patrimomi.

Vine amb la AC Falla Sant Antoni de la Mar a gaudir d’una jornada cultural . Els beneficis aniran destinats a l’associació AFACU

Col•legi Major de la Seda i Museu Faller
24 de novembre
Places limitades -55-
Visita guiada
Els millors selfies amb temàtica fallera
No t’ho penses fes la reserva ja !!!Al número 607766364 - Rosa

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now