Fortaleny lluita per a reduir

el risc d'inundacions

fortaleny.jpg

J. Gimeno. 03.11.2019

Desenvolupar una localitat al costat del Xúquer tenia molts avantatges però també comporta grans inconvenients. Bona part de la comarca ha de conviure amb la por que una avinguda ho arrasi tot. Els nombrosos barrancs i canals i l'escàs nivell sobre el mar agreugen el problema. Per aquest motiu, Fortaleny tracta de reduir el seu risc a patir inundacions. Per a això, es va reunir recentment amb tècnics de la Conselleria d'Agricultura, que van visitar el terme municipal per detectar les principals amenaces

.

Cal recordar que representants de la localitat van traslladar fa diversos dies als responsables del Consell alguns dels seus problemes sobre aquesta qüestió. Com a resposta, els tècnics van realitzar un primer reconeixement visual sobre el terreny. Van visitar diferents punts del terme municipal de Fortaleny i van revisar alguns dels camins rurals. Després d'això, van veure la possibilitat d'adequar el conegut com Braçal de les Seniades, principal sobreeixidor d'aigües pluvials del poble, el que suposaria una solució a les possibles avingudes que puden produir a causa de aigües torrencials.

L'Expressió

L'Expressió, periòdic independent de participació ciutadana pertany al grup editorial El Petit Editor.

Fundat en 1991 - II època - Any 28 - Número 338 - Dipòsit legal: V-2612-1991

Fundadors: Francisco Muñoz, Gerardo López i Francisco Martínez

Subscripció

Si voleu rebre l’Expressió en casa envieu-nos un correu (postal o electrònic) o telefoneu -nos. Estarem encantats d’atendre-vos.

Traducció

L’Expressió ofereix un servei de traducció (gratuït) per a tots els col·laboradors que vulguen publicar els seus articles en valencià.

Recepció d’articles

Fins el dia 20 de cada mes.

L’Expressió és una publicació oberta i plural. Respecta la llibertat d’expressió i l’ús dels seus col·laboradors, de manera que no es fa responsable dels articles signats. Igualment, es compromet a acceptar rèpliques, matitzacions, suggeriments o queixes procedents de lectors que siguen d’interès general. Els escrits podran redactar-se en valencià o castellà i és recomanable que s’aporten fotografies per il·lustrar els articles. Per a una millor relació, caldrà que entreguen els articles signats, amb el número de DNI, adreça i telèfon. D’aquestes dades sols es publicarà el nom i el cognom. La resta són confidencials i estan sotmeses a la protecció de dades legalment estipulada. En què així es sol·licite l’Expressió podrà publicar els articles amb pseudònim, però haurà de disposar de les dades de l’autor/a.   
L’Expressió i els seus col·laboradors autoritzen la reproducció, total o parcial, sempre que s’esmente la procedència. Fet a Cullera.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now