L'Expressió

L'Expressió, periòdic independent de participació ciutadana pertany al grup editorial El Petit Editor.

Fundat en 1991 - II època - Any 28 - Número 338 - Dipòsit legal: V-2612-1991

Fundadors: Francisco Muñoz, Gerardo López i Francisco Martínez

Subscripció

Si voleu rebre l’Expressió en casa envieu-nos un correu (postal o electrònic) o telefoneu -nos. Estarem encantats d’atendre-vos.

Traducció

L’Expressió ofereix un servei de traducció (gratuït) per a tots els col·laboradors que vulguen publicar els seus articles en valencià.

Recepció d’articles

Fins el dia 20 de cada mes.

L’Expressió és una publicació oberta i plural. Respecta la llibertat d’expressió i l’ús dels seus col·laboradors, de manera que no es fa responsable dels articles signats. Igualment, es compromet a acceptar rèpliques, matitzacions, suggeriments o queixes procedents de lectors que siguen d’interès general. Els escrits podran redactar-se en valencià o castellà i és recomanable que s’aporten fotografies per il·lustrar els articles. Per a una millor relació, caldrà que entreguen els articles signats, amb el número de DNI, adreça i telèfon. D’aquestes dades sols es publicarà el nom i el cognom. La resta són confidencials i estan sotmeses a la protecció de dades legalment estipulada. En què així es sol·licite l’Expressió podrà publicar els articles amb pseudònim, però haurà de disposar de les dades de l’autor/a.   
L’Expressió i els seus col·laboradors autoritzen la reproducció, total o parcial, sempre que s’esmente la procedència. Fet a Cullera.

Presentats en societat els esbossos dels monuments fallers de Cullera 2020

  • Cullera ja coneix els projectes dels monuments que es plantaran en els carrers de la ciutat el proper mes de març.

  • L’acte, organitzat per la Junta Local Fallera, destaca per la seua treballada posada en escena

  • Els esbossos es podran veure en l’exposició que estarà oberta fins el 27 d’octubre a l’Auditori del Mercat.

Redacció. 26.10.2019

Acurada posada en escena i aforament quasi ple per a un esdeveniment que ja s’ha convertit en data ineludible en el calendari faller cullerenc.

Les falles de Cullera van descobrir el passat 25 d’octubre quins seran els monuments que lluiran els carrers de la localitat el proper mes de març.

L’acte de la Presentació d’esbossos va reunir a la família fallera de la ciutat riberenca en l’Auditori Municipal, i va servir per a que cadascuna de les comissions descobrira els dissenys que es plantaran en els seus indrets a partir del proper 16 de març.

L’esdeveniment també va comptar amb la presència de l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, del regidor de falles, Javier Cerveró, i del President de la Junta Local Fallera, José Luis Renart, així com de les Falleres Majors i presidents de cada falla.

Amb dues parts diferenciades, la primera estigué dedicada a destapar les sorpreses, que en forma d’esbossos van aportar cada comissió. La segona va estar centrada en reconèixer el treball dels artistes fallers de l’any anterior. Així, els artistes guanyadors dels primers premis de cada secció, tant monuments grans com infantils, van rebre un recordatori del que van aconseguir en les falles de 2019. Un emotiu acte amb el qual es posà en valor el treball del col·lectiu d’artistes fallers que tant treballa, i que de vegades, tan poc reconegut és, i que tant pateix al llarg de l’any. Els artistes que van recollir el guardó foren:

  • Secció segona: en infantils, falla El Canet pel seu monument. En gran, Erik Martínez per la falla Plaça Alboraia.

  • Secció primera: en infantils, Inma Aragó per la falla de la Plaça d’Espanya. En grans Alfredo Bayona per la falla de la Bega.

  • Secció especial: Gonzalo Rojas, per la falla infantil de la plaça Taüt i Antonio Pérez Mena, per la falla del Raval de Sant Agustí.

 

L’homenatge als artistes va donar pas a la projecció dels nous esbossos i serví per cloure un acte en què va destacar l’emotivitat del treball realitzat i el protocol seguit. Ben organitzat per una Junta Local que, vist amb el prisma de no estar dintre, funciona com un rodament perfecte en què cadascú sap què i com ha de fer les seues tasques. I això és positiu per a les falles, per al poble i per a l’espectacle faller

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now